Bli kvitt stela muskler

Hejsan svejsan bloggen! Förra månaden var jag på en massagebehandling för att jag i månader varit så fruktansvärt stel, men det verkade inte hjälpa så nu kommer jag testa en ny form av behandling. Jag har tidigare under åren då jag idrottade haft liknande problem, men med mycket stretching så kunde jag hålla igång ändå. Nu är det dock lite mer bekymmersamt då mina leder och muskler blir stela bara av att promenera till jobbet. Jag ska gå på thaimassage då det verkar vara en mer rejäl behandlingsform som dessutom har ett visst fokus på stretchning, det känns som att det kan fungera betydligt bättre än en vanlig massagebehandling. Det kommer bli den första gången som jag få thaimassage och om allt går som jag förväntat så lär det bli den första av många gånger. Jag har alltid varit väldigt stel i kroppen, men det är nu som det verkligen har blivit ett bekymmer för mig. Förr hade jag ett väldigt aktivt arbete så även om kroppen var stel i början på dagen så kom jag igång efter någon timme, nu sitter jag mest still och den enda motionen jag har är egentligen promenaden till och från jobbet. Om jag får bra resultat av en thaimassage så kan det nog vara bra att försöka vara lite mer aktiv och frekvent ta hand om stretchningen själv för att inte behöva vara så stel i kroppen varje dag. För även om jag tror att thaimassage kan göra väldigt gott så är jag ganska övertygad om att det krävs en del egna övningar för att bli kvitt med stelheten, så är det oftast med de flesta besvären som drabbar muskler och leder. Nu måste jag återgå till arbete, men jag önskar er en trevlig dag och hoppas att ni har lika vackert väder som vi har i Uppsala.