Jag blev förälskad i dansen

God förmiddag, god förmiddag! Vad roligt att du har hittat hit, välkommen ska du vara. En fin torsdag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg om företaget Zoe Make Your Style, det är företaget jag har vänt mig till för danskurser i Norrköping.

Jag har alltid varit en person som tränar väldigt mycket, vissa perioder har jag tränat på flera olika sätt samtidigt. Numera har jag hittat ett träningssätt som verkligen passar mig och därför tränar jag inte särskilt mycket på något annat sätt. Det träningssättet jag pratar om är dans, jag har börjat dansa och jag har aldrig tyckt att det är roligare att träna än vad jag tycker nu. Jag började dansa genom att jag hittade Zoe Make Your Style och deras danskurser i Norrköping. Till en början var jag faktiskt lite skeptisk men så fort jag provade det var jag fast, det är otroligt roligt och kroppen får all den träningen den behöver. En fördom man har mot dans är att det inte är bra träning, nu vill jag spricka hål på det. Dans är nog den träningen som ger mest, så är det för mig i alla fall. Jag har aldrig mått så bra som jag mår idag, min hälsa har definitivt blir bättre sedan jag började dansa. Det är verkligen ett bra alternativ för den som är ute efter en lite roligare träningsform, utifrån erfarenhet rekommenderar jag er att testa det innan ni dömer det. Om ni är intresserade av danskurser i Norrköping tycker jag verkligen att ni borde vända er till det här företaget, det är roliga och givande kurser man får där.