Jag provade på hypnos

Hej åter igen, allesammans, och välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg här på min blogg! Det här med hypnos i Lund och även då stresshantering i Lund är ett ämne som mer och mer har dykt upp här på bloggen nere i mina kommentarsfält. Det är många som helt enkelt undrar över det här då jag har nämnt det lite snabbt i ett och annat inlägg innan, men inte riktigt gått in på allt för stor detalj. Därför så tänkte jag alltså att jag i det här fallet skulle ta och tillägna ett litet inlägg till just det här för att informera er om just vem det är som jag har valt att vända mig till samt hur jag själv känner kring det.

Företaget som jag då har valt att använda mig utav när det kommer till såväl hypnos som stresshantering här i Lund heter Holistic Hypnosis och jag blev faktiskt själv rekommenderad att vända mig till dem av en nära vän till mig. Jag har för ett tag sedan bytt jobb och därför så har det blivit rätt så mycket ny stress i min vardag då det är oerhört långa dagar på det här nya jobbet. Även om jag tycker att mitt jobb är riktigt roligt, så kan det ju dock ändå bli så att man liksom känner att man kanske behöver den där lilla extra hjälpen för att hantera sin stress. Vi är ju ändå alla människor och inte stenar, eller hur? Hur som helst så tycker jag att det här är en oerhört bra sak som man kan göra ifall man nu känner sig lite vilsen i det hela och inte känner att man klarar av det hela så bra. Som sagt så är ju dock det här nu lite smått inriktat till alla er som befinner er någonstans i eller omkring Lund då, eller för er som kanske har ett smidigt sätt att ta er dit, men jag hoppas att det här nu faktiskt hjälper några av er. Kika vidare lite mer på det själva, vet jag, så hoppas jag att ni finner någonting som fungerar för er!