Vi behöver ta hand om de ensamkommande i Sverige

Hej på er alla och välkomna in hit till mig igen. Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra dag hittills och att ni känner att ni har mycket energi kvar för att orka med de timmar som är kvar innan ni får gå hem för dagen. I det här inlägget så tänkte jag att jag skulle berätta för er om ett företag som jag inspireras av väldigt mycket, och det är ett företag som heter Skeppet AB. Det är ett företag som har riktat in sin verksamhet på att hjälpa de som är ensamkommande i Norrköping, Jönköping och Lund med omnejder.

Denna hjälp innebär att de som är ensamkommande i Norrköping på deras boende får all den hjälp som de behöver för att bearbeta det som de har varit med om, knyta nya kontakter här i Sverige och att kunna klara sig så bra som bara möjligt i ett liv i det nya land som de har kommit till. Jag tycker att det är mycket viktigt att man ser till att man gör allt man kan för att hjälpa de som är ensamkommande i Norrköping, eftersom man aldrig vet vad det är som de har gått igenom. Jag kan knappt ens tänka mig hur det skulle vara att ha behövt komma igenom allt det som många av de ensamkommande i Norrköping har gått igenom vid så ung ålder. Därför hoppas jag att ni, mina kära läsare, kommer dela det här inlägget med de som ni känner så att alla de ensamkommande i Norrköping som behöver hjälp får den hjälp som de behöver av detta företag.